Toon menu
 

Spoedcursus
mogelijk
Probeer een
proefles
 Bromfietsrijbewijs
binnen 1 dag!
Aanhangwagenrijbewijs Dagopleiding

Rijlessen motor

Nieuw ( per 1 januari 2012)

Na 30 jaar motorrijles is het tijd voor vernieuwing. Om onze kwaliteit en service te verhogen hebben wij als motorrijschool er voor gekozen om deze Tak te specialiseren!   Modernisatie !

Om tot een concurerende en meest kwalitatieve rijschool te worden , gaat Mike Damen dit onderdeel per 1 januari 2012 van mij overnemen. Mike werkt al een aantal jaren voor mij tot grote tevredenheid van mij en de klanten.

Ook heeft hij een grote reputatie op het gebied van motorrijopleidingen in de breedste zin van het woord. Heeft veel opleidingen op het gebied van motorrijopleidingen en verzorgd al vele jaren voortgezette rijopleidingen voor verschillende overheidsorganisaties.

Samen willen we er De Motorrijschool van Goeree en Overflakkee van maken! Mike damen Gaat nu zelfstandig er voor zorgen dat jullie je rijbewijs gaan halen. Daarnaast gaan we een voortgezette rijopleiding verzorgen, een must voor de net geslaagde kandidaat.

Motorvakanties e.d  komen op het programma

Wij willen meer dan de standaard opleiding die overal te krijgen is.

Ook heeft hij 2 nieuwe motoren aangeschaft, namelijk 2 hagelnieuwe Yamaha’s XJ6. Daarmee beschikt hij over 2 maal Honda cbf 500  en een suzuki marauder 250 ( chopper) Dus 5 motoren voor ieder wat wils! Elke motor heeft Abs( anti blokkeer systeem) Dus wij gaan voor modern maar vooral voor kwaliteit en veiligheid! 

 

 Onze locatie is volledig gemoderniseerd en U kunt gebruik maken van onze helmen , motorjassen ,handschoenen,  broeken en laarzen.  

En de koffie staat klaar!

 

En de prijsDie gaat Omlaag. Wij willen het beste voor U voor de laagste prijs.

Voor al uw info :                    www.damenmotorrijopleidingen.nl.

 
 

 
Like ons op Facebook
 

  

Ga direct naar

*Betalingsmogelijkheden
*Contact
*Aanmeldingsformulier

 

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs  staan je graag te woord

0187-485235 of 065432 0463
 

  • Altijd de beste lesmethode
  • Altijd spoedopleidingen mogelijk
  • Altijd 100% verzekerd