Toon menu
 

Info bromfiets

01-05-2021 info: corona

Iedereen die van plan is om nu te beginnen met het brommerrijbewijs moet eerst even overdenken wat wijsheid is.

Men moet eerst het theorieexamenaanvragen . Als je gaat kijken op www.cbr.nl kun je de actuele wachttijd zien.  d.w.z. als je 15,5 jaar oud bent je het theorieexamen alvast kunt plannen. Ondertussen ga je leren en dan theorieexamen doen. Daarna kan ik het praktijkexamen gaan regelen. Dit duurt normaal 4 tot 6 weken ,maar het zou ivm. de corona wel 10 weken kunnen duren of langer. Daar is op dit moment weinig van te zeggen. Voordat je praktijk examen kan doen ben je in ieder geval 3  maanden verder. Als je op dit moment 16 bent zou je over 6 maanden mogen beginnen met autorijles. Als je 17 bent mag je praktijkexamen doen en als je slaagt heb je ook je bromfietsrijbewijs erbij. besparing: theorieboeken en examen € 75,- en € 400,- praktijkexamen met lessen.  Het kost je 6 maanden dat je later pas kan brommerrijden. Maar je hebt dan wel gelijk je autorijbewijs. Iets om over na te denken.  Op dit moment als er bekend is wanneer je examen voor het theorie doet kun je dit aangeven en kunnen we alvast een plaatsje reserveren zo snel mogelijk na je theorieexamen

 

Bromfiets les en praktijkexamen  

Het bromfietspraktijkexamen wordt op de openbare weg afgenomen.

Wat gaan wij doen?

Voor degene die zijn bromfiets rijbewijs wil halen is het eerst noodzakelijk om in het bezit te zijn van het bromfietstheoriecertificaat. (vanaf 15,5 jaar is deze te behalen)
Daarna kan je een afspraak maken om te gaan lessen. Meestal lessen we 3 of 4 uur voor het examen in de stad waar je examen gaat doen.

Het praktijkexamen vind plaats in Roosendaal. 

We vertrekken s'morgens met de auto en de brommers in de aanhangwagen naar roosendaal . Daar gaan we 3 a 4 uur lessen en aansluitend examen doen.
De kosten hiervoor zijn  € 400,- . dit is incl. examen, de lessen, en de heen en terugreis. Je rijdt op een scooter van de rijschool.

Om het praktijk examen aan te vragen heb ik nodig:   *  Je naam en voornamen

                                                                                       *   Postcode huisnummer

                                                                                       *   Geboortedatum

                                                                                       *   telefoonnummer

                                                                                       *   E-Mail adres.

Dus als je het aanmeldingsformulier op deze website invult heb ik alles, met vermelding van het brommerrijbewijs en dat je in het bezit bent van het theoriecertificaat

Als je dit naar mij mailt , kan ik aan de slag en krijg je vanzelf een oproepbrief en aanvullende gegevens via je mail.

Prijzen: klik hier

Vragen? 06-5432 0463 of  info@rijschoolverolme.nl